Wyjątkowy Dzień Dziecka z Trefl Kids

dd4-1.jpg

400 uczestników spędziło Dzień Dziecka z Trefl Kids w ERGO ARENIE podczas Sportowych Animacji z Kacpą, Mariuszem Wlazłym z Trefla Gdańsk i Michałem Kolendą z Trefla Sopot. Wśród tej licznej grupy byli uczniowie z naszych klas sportowo-językowych z Bełchatowa.

To były trzy godziny niezwykłej zabawy połączonej ze sportem oraz ważną lekcją motywacji dla najmłodszych. Wszystko w atmosferze frajdy, wyzwań, a nawet tańca.

- Cieszę się, że dzieci wybierają takie eventy jak ten - typowo sportowe, na którym mogą zobaczyć, z czym sport się wiąże: wysiłkiem fizycznym i fajną zabawą. To bardzo ważne, że mogliśmy połączyć tę okazję, jaką jest Dzień Dziecka, z przemyceniem fajnych wartości. Ja też jestem bardzo emocjonalnie związany z tą ideą, są tu ze mną moje klasy z Bełchatowa – School Of Volley. To projekt, który zaczynaliśmy od zera. Cieszę się, że te przez te kilka lat mogłem dzielić z nimi pasję sportową i miałem okazję się tu z nimi spotkać – podkreślił patron klas.

Fot. 058sport.pl