Nowy Partner Fundacji!!!

elbud.png

W grudniu 2013 roku Fundacja Mariusza Wlazłego pozyskała nowego partnera - firmę Elbud Bełchatów Sp. z o. o. Dzięki zaangażowaniu darczyńcy turnieje dla podopiecznych fundacji, nadal będą mogły stać na równie wysokim poziomie.

Elbud Bełchatów Sp. z o.o. to sprawdzony partner i dystrybutor instalacji fotowoltaicznych firmy Schuco na terenie całej Polski, partner KNX Systemów Inteligentnego Budynku oraz partner ABB. Elbud realizuje inwestycje z zakresu instalacji fotowoltaicznych, instalacji inteligentnego domu, elektrowni wiatrowych, pomp ciepła oraz sieci elektroenergetycznych w budynkach. Specjalizuje się w tworzeniu technologii, która na co dzień otacza Twoją Rodzinę i dlatego pragnie, by doskonale korespondowała z polityką źródeł odnawialnych. Elbud kreuje przestrzeń, która jest integralną częścią swojego środowiska, co w praktyce oznacza nieograniczoną możliwość zarządzania systemami ciepła, klimatyzacji, wentylacji, oświetlenia i domowych urządzeń.Dla tych, którzy chcieliby dowiedzieć się więcej o firmie ELBUD KNX zapraszamy do odwiedzenia strony internetowej www.elbud-knx.pl