Licytacja statuetek MVP!!!

mmvp.jpg

KPS Skra Bełchatów S.A. oraz Fundacja Mariusza Wlazłego serdecznie zapraszają do udziału w okazjonalnej aukcji, z której dochód zostanie przekazany na cele statutowe Fundacji.

Na licytację przekazujemy:

kolekcja siedmiu statuetek MVP zdobytych przez Mariusza Wlazłego w latach 2007-2015 w ramach rozgrywek PlusLigi oraz jedno wyróżnienie dla Stephane’a Antigi, którą otrzymał na początku swoich występów w Polsce (29.09.2007r.)

Cały dochód z przeprowadzanej aukcji zostanie przekazany na cele statutowe Fundacji Mariusza Wlazłego. Do jej podstawowych zadań można zaliczyć: promowanie aktywnego trybu życia oraz upowszechnianie kultury fizycznej i sportu, wspieranie amatorskiej aktywności sportowej, promowanie szczególnie uzdolnionych młodych sportowców oraz sprawowanie nad nimi opieki, w tym uchwalanie dla nich stypendium

FUNDACJA MARIUSZA WLAZŁEGO

Fundacja Mariusza Wlazłego realizuje swój najważniejszy zamysł jakim jest dawanie szansy i możliwości młodym ludziom na funkcjonowanie w świecie sportu, rozwijanie swoich umiejętności w klubie sportowym, a przede wszystkim spełnianie własnych marzeń. Oprócz działań związanych z upowszechnianiem kultury fizycznej, Mariusz Wlazły stara się także wspierać różnego rodzaju akcje charytatywne przekazując swoje koszulki i pamiątki sportowe.

Do kolekcji statuetek MVP Mariusza Wlazłego i Stephane’a Antigi dołączona zostanie limitowana koszulka kapitana PGE Skry Bełchatów, pochodząca z sezonu 2013/2014, wraz z jego autentycznym autografem.

Zapraszamy do licytacji! Nie czekaj! Wygraj licytację, zdobądź unikalną kolekcję statuetek MVP i wesprzyj Fundację Mariusza Wlazłego!