Przed IV S musical w Radomiu

20181009_124144.jpg

Już we wtorek, 13 listopada w Radomskiej Orkiestrze Kameralnej zostanie zaprezentowany musical "Gram fair play". W wydarzeniu oprócz lokalnych szkół podstawowych wezmą udział uczniowie klasy IV S!

„Gram fair play” to musical rockowo/hip-hopowy w reżyserii Pawła Podgórskiego. Spektakl oraz interaktywne warsztaty o tematyce fair play, w pełni angażujące młodzież i nauczycieli, poprowadzi Michał Zawadka - trener wystąpień publicznych, komunikacji, autor książek dla dzieci, aktor. Celem akcji jest promowanie pozytywnych cech charakteru wśród młodzieży, takich jak: uczciwość, sprawiedliwość oraz budowanie pozytywnego wizerunku własnej osoby poprzez okazywanie szacunku dla przeciwnika, kolegów i koleżanek na boisku, ale też w życiu codziennym.

Przypomnijmy, że oprócz patrona Fundacji i klasy sportowo-językowej, w kampanię społeczno-edukacyjną „GRAM fair play” włączyli się znani i lubiani sportowcy, aktorzy i muzycy.