Uczniowie dziękują trenerom

007.jpg

14 października to Dzień Edukacji Narodowej, popularnie zwany Dniem Nauczyciela. Uczniowie klas sportowo-językowych pod patronatem Mariusza Wlazłego nie zapomnieli o swoich wychowawcach Magdalenie Sowale i Piotrze Cyniaku, którym za naszym pośrednictwem chcieli złożyć najlepsze życzenia.

- Wszystkiego najlepszego dla Pani Magdy i Pana Piotra! Chciałabym im podziękować za cierpliwość, wytrwałość do nas oraz za super prowadzanie lekcji WF-u. Trener zawsze przychodzi z uśmiechem i robi wszystko, żebyśmy też byli uśmiechnięci - podkreśla Dominika z 7 S.

- Pani Madziu, z okazji Dnia Nauczyciela życzę dużo zdrowia i cierpliwości (czego pani nie brakuje). Dziękuję za Pani wieczny uśmiech, za zachętę do pracy, gdy nic się nie udawało i pochwałę, gdy wszystko szło dobrze oraz za to, że w tak wielu sytuacjach mogliśmy zawsze na Panią liczyć. Dla Pana Piotra oczywiście również najlepsze życzenia, zdrowia, wytrwałości i szczęścia. Również bardzo dziękuję za wszystkie instrukcje, cierpliwość, rady, słowa krytyki oraz pochwały. Za szczere i zabawne rozmowy. Wszystkiego, co najlepsze w tym dniu i w każdym innym - przekazuje Nikola z 8 S.

Jej koleżanka z klasy - Zosia, dodaje także od serca:

- To bardzo ważne dla mnie osoby, które nas trenują, zawsze wysłuchają, podpowiedzą, będą wspierały, ale i pośmieją się z nami. Po prostu są cudowni. Chciałabym im życzyć dużo zdrowia, bo to najważniejsze, cierpliwości w pracy z nami (uśmiech), radości z wykonywanego zawodu oraz uśmiechu na twarzy każdego dnia. Niech przychodząc do szkoły zawsze mają z tego radość.

Codzienną pracę naszych trenerów docenia także Mariusz Wlazły.

- Choć jestem daleko od Was, to wiem, że wykonujecie świetną pracę! Dziękuję Wam, że swoją pasją dzielicie się z naszymi wychowankami - dodał patron klas.

Dziękujemy wszystkim nauczycielom, którzy wychowują naszych podopiecznych!

Fot. Paweł Piotrowski