Świąteczne życzenia od Mariusza i naszych wychowanków

img_20211224_143959.jpg

Zdrowych, pogodnych i pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia, a także wielu wspaniałych chwil spędzonych w gronie najbliższych życzy Zarząd Fundacji Mariusza Wlazłego oraz uczniowie klas sportowo-językowych pod patronatem Mariusza Wlazłego z 7 i 8 S, które funkcjonują w Szkole Podstawowej nr 1 w Bełchatowie.

Nasi wychowankowie przekazali także życzenia od serca patronowi naszych klas oraz swoim trenerom, oto one!

Dominika Furman (7 S): Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, przepełnionych radością i magią, kieruje szczere z serca życzenia, radosnych spokojnych świąt oraz pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku!

Jessica Stopyra (7 S): Chciałabym życzyć zdrowych radosnych Świąt Bożego Narodzenia, odpoczynku w rodzinnym gronie oraz ogromu sukcesów i spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym Roku.

Dominika Kuśmierek (7 S): Życzę wesołych i pogodnych Świąt, wymarzonych prezentów, zdrowia, smacznych potraw i spełnienia najskrytszych marzeń.

Nikola Wata (8 S): Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla naszych cudownych trenerów, Pani Magdy i Pana Piotrka. Życzę dużo sukcesów w sporcie, zdrowia, szczęścia, rodzinnej atmosfery w święta oraz trafionych prezentów. Dla pana Mariusza również najlepsze życzenia, zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia!

Igor Dziedziczak (7 S): Wszystkiego najlepszego dla Pana Mariusza i wszystkich trenerów! Dużo zdrowia, szczęścia i wiele prezentów

Nikodem Werner (7 S): Dużo zdrowia, szczęścia, smacznych potraw i najlepszych prezentów oraz udanego Sylwestra!

Alan Gudajczak (7 S): Pozdrawiam ze świątecznymi życzeniami!

A my mamy nadzieję, że sytuacja w 2022 roku pozwoli nam realizować wszystkie nasze projekty.

Wszystkiego dobrego!