Lubisz siatkówkę? Chcesz spotkać się z jednym z najlepszych siatkarzy na świecie? Zapisz się na trening z Mariuszem Wlazłym w Krakowie. Zgłoś się już teraz – liczba miejsc jest ograniczona!

Będzie się działo

To nie będzie zwykły trening! Jeżeli jesteś w wieku 12 -16 lat, spotkasz się w sali sportowej z trenerami i profesjonalnymi zawodnikami piłki siatkowej. Przewodzić im będzie Mariusz Wlazły, mistrz świata z reprezentacją Polski z 2014 roku i zawodnik PGE Skry Bełchatów aktualny Mistrz Polski.

W tej wyjątkowej atmosferze poprowadzimy zajęcia sportowe według pomysłu jednego z najlepszych polskich siatkarzy. W treningach weźmie udział ponad 600 uczestników, a oklaskiwać ich będą najbliżsi, dla których otwieramy tego dnia trybuny. Jesteś z nami?

Podstawowe informacje

Miejsce:

Termin: 17 czerwca 2018 roku, godzina 13:00

Plan godzinowy

• 12:00 - 12:45 - rejestracja i podział na grupy
  • 13:00 - rozpoczęcie treningu
  • 13:10 - 14:45 - panel sportowy (trenujemy!)
  • 14:45- 15:30 - spotkanie z Mariuszem Wlazłym i konkursy
  • 15:30- 16:00 - zdjęcia, autografy, pamiątki
  • około 16:00 – zakończenie treningu

W niedzielę, 17 czerwca bądź na miejscu już o 12:00.  Otrzymasz wówczas od nas specjalną koszulkę na trening, a my dopełnimy wszelkich formalności. Koniecznie zabierz ze sobą oświadczenie podpisanego przez opiekuna prawnego. Znajdziesz je tutaj OŚWIADCZENIE

STARTUJEMY 17 CZERWCA O GODZINIE 13:00

Jak się zgłosić

Jedyną drogą, by zapisać się na trening, jest wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego poniżej:

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY DO TRENINGU

KRAKÓW 17 CZERWCA 2018 ROKU

Formularz należy wypełnić do 11 czerwca 2018 roku. 13 czerwca 2018 ogłosimy wyniki zgłoszeń i podamy listę osób, które wezmą udział w treningu. Wyboru uczestników dokona Organizator na podstawie odpowiedzi na pytanie: „Dlaczego chcę uczestniczyć w Treningu z Mariuszem Wlazłym?”. Decydującym kryterium jest kreatywność odpowiedzi.

Dodatkowo, przy rejestracji  musisz dostarczyć oświadczenie podpisane przez opiekuna prawnego. Oświadczenie pobierzesz poniżej:

OŚWIADCZENIE

Informacje dodatkowe

• zapewniamy szatnie koedukacyjne. Nie odpowiadamy za rzeczy pozostawione w szatni. Rzeczy wartościowe prosimy zostawić w domu,
  • zapewniamy wodę i opiekę medyczną na miejscu,
  • zdjęcia ze spotkania dostępne będą wkrótce po spotkaniu na stronie fundacji,
  • obowiązuje strój sportowy (obuwie sportowe z jasną podeszwą i spodenki; koszulkę dostarczymy my),
  • regulamin naszego wydarzenia jest dostępny tutaj  REGULAMIN

Zabierz rodziców!

Specjalnie na potrzeby Treningu z Mariuszem Wlazłym otwieramy trybuny w hali Sportowej Uniwersytetu Ekonomicznego ul. Rakowicka 27. Zaproś na trening najbliższych – niech tego dnia będą razem z Tobą!

Zdjęcia

Po treningu na Facebook'u fundacji znajdziecie pełną fotorelację z wydarzenia. Obserwujcie nas uważnie.

www.facebook.com/FundacjaMariuszaWlazlego

Fundacja Mariusza Wlazłego © 2018 Wszelkie Prawa Zastrzeżone.