Lubisz siatkówkę? Chcesz spotkać się z jednym z najlepszych siatkarzy na świecie? Zapisz się na trening z Mariuszem Wlazłym w Wieluniu. Zgłoś się już teraz – liczba miejsc jest ograniczona!

Będzie się działo

To nie będzie zwykły trening! Jeżeli jesteś uczniem szkoły podstawowej, spotkasz się w sali sportowej z trenerami i profesjonalnymi zawodnikami piłki siatkowej. Przewodzić im będzie Mariusz Wlazły, mistrz świata z reprezentacją Polski z 2014 roku i zawodnik PGE Skry Bełchatów.

W tej wyjątkowej atmosferze poprowadzimy zajęcia sportowe według pomysłu jednego z najlepszych polskich siatkarzy. W treningach weźmie udział ponad 600 uczestników, a oklaskiwać ich będą najbliżsi, dla których otwieramy tego dnia trybuny. Jesteś z nami?

Podstawowe informacje

Miejsce: Wieluń, Hala Sportowa WOSiR, ul. Częstochowska 35

Termin: 3.06.2017 r. - Trening dla dzieci ze Szkół Podstawowych w wieku 9-12 lat

Plan godzinowy

13.00 - 13.45 - rejestracja i podział na grupy

14:00 - rozpoczęcie treningu

14:10 - 15:45 - panel sportowy (trenujemy!)

15:45- 16:30 - spotkanie z Mariuszem Wlazłym i konkursy

16:30- 17:00 - zdjęcia, autografy, pamiątki

około 17:00 – zakończenie treningu

Bądź na miejscu już o 13:00. Otrzymasz wówczas od nas specjalną koszulkę na trening, a my dopełnimy wszelkich formalności. Koniecznie zabierz ze sobą oświadczenie podpisanego przez opiekuna prawnego. Znajdziesz je tutaj OŚWIADCZENIE

O 14:00 rozpoczniemy trening.

Około godziny 15:45 będzie czas na spotkanie z Mariuszem Wlazłym i konkursy, a potem na pamiątkowe zdjęcia, autografy i pamiątki.

Zakończenie treningu planujemy na godz. 17:00

Jak się zgłosić

Jedyną drogą, by zapisać się na trening, jest wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego poniżej:

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY DO TRENINGU

WIELUŃ 3 CZERWCA 2017 GODZ. 14:00

Formularz należy wypełnić do 26 maja 2017 roku. 29 maja 2017 ogłosimy wyniki zgłoszeń i podamy listę osób, które wezmą udział w treningu. Wyboru uczestników dokona Organizator na podstawie odpowiedzi na pytanie: „Dlaczego chcę uczestniczyć w Treningu z Mariuszem Wlazłym?”. Decydującym kryterium jest kreatywność odpowiedzi.

Dodatkowo, przy rejestracji o godz. 13:00 musisz dostarczyć oświadczenie podpisane przez opiekuna prawnego. Oświadczenie pobierzesz poniżej:

OŚWIADCZENIE

Informacje dodatkowe

- zapewniamy szatnie koedukacyjne. Nie odpowiadamy za rzeczy pozostawione w szatni. Rzeczy wartościowe prosimy zostawić w domu,

- zapewniamy wodę i opiekę medyczną na miejscu,

- zdjęcia ze spotkania dostępne będą wkrótce pod spotkaniu na stronie fundacji,

- obowiązuje strój sportowy (obuwie sportowe z jasną podeszwą i spodenki; koszulkę dostarczymy my),

- regulamin naszego wydarzenia jest dostępny REGULAMIN

Zabierz rodziców!

Specjalnie na potrzeby Treningu z Mariuszem Wlazłym otwieramy trybuny w hali przy ul. Częstochowskiej 35. Zaproś na trening najbliższych – niech tego dnia będą razem z Tobą!

Zdjęcia

Po treningu na stronie fundacji znajdziecie pełną fotorelację z wydarzenia. Obserwujcie nas uważnie.

Facebook!!!

Dołącz do nas na FB

Fundacja Mariusza Wlazłego © 2017 Wszelkie Prawa Zastrzeżone.