OSHEE partnerem Treningów z Mariuszem Wlazłym. - Dziękujemy, że podczas zajęć tegorocznej edycji nasi uczestnicy mogą się odpowiednio nawodnić - mówi organizator wydarzenia.

OSHEE jest brandem dla ludzi aktywnych. Są wśród nich osoby hobbystycznie lub zawodowo uprawiające różne dyscypliny sportowe oraz wszyscy, którzy podążają w życiu za aktualnymi trendami. Jest liderem rynku napojów funkcjonalnych w Polsce. Inspiruje, motywuje do działania, aktywności fizycznej i prowadzenia zdrowego stylu życia. Stawia na świetny produkt, spełniający oczekiwania najbardziej wymagających klientów.

OSHEE to jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek w Polsce. Jej produkty podbijają świat – jest obecna na 32 rynkach zagranicznych na 3 kontynentach. Myśląc o produktach, zawsze ma na uwadze zadowolenie klientów. Jak nikt inny dba o design. Z zainteresowaniem przygląda się najnowszym trendom i czerpie z nich to, co najlepsze, nie stawiając sobie żadnych ograniczeń.

OSHEE to ludzie z pasją i doświadczeniem, kibicujący wszystkim tym, którzy stawiają sobie w życiu wyzwania. Dlatego marka wspiera wydarzenia sportowe i organizacje, które inspirują i niosą nadzieję na lepszą przyszłość. Osób i instytucji kierujących się w życiu takimi wartościami szuka i motywuje w mediach społecznościowych, prowadząc w nich działania dopingujące ambitnych sportowców-amatorów. Używanie produktów OSHEE stało się więc swoistym manifestem bycia aktywnym, nie tylko w świecie realnym, ale również w świecie wirtualnym.

Połączenie trendów, aktywności fizycznej oraz otwartego umysłu to wyróżniki Świata OSHEE, któremu bliskie są hasła: Żyj, Walcz, Zwyciężaj!

www.oshee.eu