Serdecznie zapraszamy Uczniów klas III szkół podstawowych wraz z Rodzicami na I Dzień Otwarty, poświęcony otwarciu klasy sportowo-językowej pod patronatem Mariusza Wlazłego. Spotkanie organizacyjne odbędzie się 10 marca (sobota) o godz. 10:00 w sali 16B na terenie Szkoły Podstawowej Nr 1 przy ul. Dąbrowskiego 11 w Bełchatowie.

To w tej placówce już we wrześniu najzdolniejsze dzieci rozpoczną naukę i treningi w „IV S”. Oprócz podstawowego programu nauczania, klasa zrealizuje dodatkowe lekcje z języka angielskiego, wychowania fizycznego, oraz zajęcia z zakresu dietetyki i przygotowania mentalnego.

W trakcie spotkania będzie można zasięgnąć najważniejszych informacji o klasie oraz rekrutacji. - Zapraszamy wszystkich, którzy chcą uzyskać więcej informacji nt. projektu. Odpowiemy na wszystkie pytania - obiecuje Mariusz Wlazły.

II Dzień Otwarty zaplanowany jest na 18 marca (niedziela). Wtedy odbędzie się trening pokazowy.

Przypomnijmy, że dwuczęściowa rekrutacja do klasy zostanie przeprowadzona 8 kwietnia (niedziela) o godz. 9:00 w hali Energia przy ul. Dąbrowskiego 11. Tego dnia odbędzie się test sprawnościowy oraz egzamin z języka angielskiego. Formularz zgłoszeniowy dostępny jest online TUTAJ

Serdecznie zapraszamy

Fot. szpnr1.home.pl

Fundacja Mariusza Wlazłego © 2018 Wszelkie Prawa Zastrzeżone.